fbpx

În prezent citește

Produse de papetarie brandate – publicitate sau bonus frumos?

Produse de papetarie brandate

In lumea moderna, clientii prefera un brand recunoscut. Imaginea a fost mereu o prioritate pentru companiile care doresc sa atraga mai multa atentie. Prima sarcina este intotdeauna dezvoltarea unui logo usor de recunoscut, a doua sarcina este plasarea acestui logo si aici intervine brandingul. De fapt, brandingul inseamna a pune logo pe jurnale, calendare, pixuri, cupe etc. Acest tip de publicitate functioneaza mult mai eficient decat publicitatea la TV sau radio, deoarece un client, primind un astfel de bonus, il vede in fiecare zi in fata lui si isi aminteste sigla companiei. Publicitatea la radio si TV nu ajunge intotdeauna la un potential client; in ritmul frenetic al vietii, oamenii sunt obisnuiti sa nu observe reclame agresive destinate acestora.

 

Acest tip de branding este utilizat pentru lucruri precum:

  • Blocnote. Notebook-urile de marca, demult timp au devenit mai mult decat simple caiete de notite, ele sunt un mijloc de a promova o companie nu numai in randul partenerilor dvs. ci si in randul clientilor lor. Compania noastra ILISE pune la dispozitia clientilor notebook-uri de marca cu arc, aceasta metoda este foarte convenabila, deoarece numele si contactele companiei sunt tiparite pe fiecare pagina a caietului, iar foaia rupta de note este distribuita clientilor. Caietele cu logo pot fi distribuite la intalnirile cu partenerii, forumuri si expozitii.
  • Stilouri. Pixurile cu logo-uri ale companiei au devenit mai mult decat un instrument de scris. La intalnirile si expozitiile corporative, acest lucru a devenit deja un fel de inlocuitor pentru cartile de vizita. Un astfel de obiect de publicitate este intotdeauna la indemana cu clientul si isi aminteste inconstient. ILISE foloseste imprimarea termica pentru a aplica un logo aricarui produs din plastic: unitati flash, pixuri, brelocuri, suporturi pentru meniuri, suporturi pentru carti de vizita, cutii pentru cuburi.
  • Foi pentru notite. Pentru inceput, sa ne dam seama ce sunt acestea – o gramda de bucati mici de hartie atasate pe o parte, se desprind usor si puteti lasa cu usurinta o inregistrare pe ea. Intrucat informatiile de contact despre companie sunt plasate pe fiecare foita, clientul va face publicitate. Dintre clientii ILISE cel mai des solicita foi pentru notite in dimensiunile 90x90mm, dar folosim si o abordare individuala pentru fiecare client. Standurile pentru fiecare foi de notite, la fel se realizeaza indivual.
  • Pungi de hartie. Pungile de hartie Pe langa fuctia principala, servesc si ca o promovare excelenta a marcii si o promovare excelenta a vanzarilor. Acestia indeplinesc o functie reprezentativa, datorita ambalajului care contine sigla companiei.. Cel mai des, clientii reutilizeaza aceste pachete si distribuie informatii despre compania dvs.
  • Carti de vizita. Nu uitati de cartile de vizita, ele au fost intotdeauna un element de marca foarte eficient. ILISE va poate oferi un design individual potrivit companiei dumneavoastra. Cardurile pot fi realizate pe carton sau hartie plasticata si de asemenea, au protectie.

 

Incercati sa luati in considerare ca un client care primeste un produs, cu logo-ul dvs este mai probabil sa se intoarca si sa vorbeasca despre dvs. Sarcina noastra ca companie de publicitate ILISE este sa realizam numai produse excelente pentru dvs.

Puteti sa accesati si profilul nostru pe Facebook

Postări asemănatoare