Design, stil de firma in Moldova

Design, stil de firma

Totul in reclama incepe cu designul. Orice proiect legat de publicitate nu exclude implicarea designerului. Designerul – este o persoană capabila sa dezvolte identitatea firmei, este responsabil de a crea in mod grafic un concept emotional, care va fi eficient pentru a distinge compania de concurenti, si care o va promova cat mai eficient posibil.
Identitatii firmei ii poate fi atribuit tot ceea ce este in masura sa transmita imaginea vizuala a firmei: toate produsele tiparite, imbracaminte personalizata, automobile, diverse obiecte brandate, documente oficiale, suvenire si multe altele.
Identitatea firmei este mijlocul prin care designerii pot crea imaginea companiei, pot stabili importanta ei pe piata de desfacere, totodata implica si impunerea anumitor principii si reguli, care ofera sprijin in elaborarea diferitor produse publicitare pentru companie.

Proiectarea identitatii corporative si elaborarea designului se bazeaza pe obiective clare: cresterea increderii dar si loialitatea fata de companie, recunoasterea si identificarea, ce servesc drept instrumente de promovare si publicitate.

Portofoliu →

 

Pret:

Comanda:  Republica Moldova
  or. Chisinau, MD-2005
  str. Grigore Ureche, 64А

  +373 22 200 225
  +373 22 200 226
  +373 79 200 227

  info@ilise.md
  office@ilise.md