În prezent citește

Ce este un banner? De ce avem nevoie de el?

Banner

In lumea moderna a tehnologiei, publicitatea a devenit o parte a vietii noastre. Pentru oameni, a devenit cea mai importanta sursa de informatii, insa pentru agentii de publicitate, bannerele sunt o modalitate de a promova orice afacere. Bannerele au o influenta puternica in viata noastra de zi cu zi, deoarece se gasesc aproape peste tot: in vitrine, in interiorul incaperilor, pe fatadele cladirilor, pe strazi si pe autostrazi.
Inca din anii 1800, anunturile banner au ocupat un loc important in promovarea marcii. De-a lungul timpului, publicitatea exterioara a evoluat si a dobandit un aspect din ce in ce mai inalt de calitate – au inceput sa fie utilizate noi materiale si au fost dezvoltate noi metode de imprimare. Toate aceste inovatii au permis bannerelor si panourilor sa infloreasca in secolul XXI

Principalele tipuri de bannere sunt:

  • Frontlit — tiparit pe o singura fata si este luminat din fata ecranului
  • Backlit — utilizat in cutii, cu lumina din spate
  • Mesh-Net — nu creeaza iluminare, nu «se teme» de vant. Folosit pentru a face reclame de dimensiuni mari.
  • Blackout — echipat cu un strat interior negru, datorita caruia este complet netransparent. Este potrivit pentru panouri stradale

De asemenea, puteti clasifica bannerele si dupa locul de amplasare:

  • panouri de obicei pe constructie metalica si sunt instalate de-a lungul autostrazilor. Amplasat de obicei de-a lungul autostrăzilor.
  • banderole si bannere – o panza cu informatii publicitare, intinsa peste carosabil.
  • pe cladiri, asa numitele firewall – amplasate pe fatade sau peretii unor cladiri.

Compania ILISE, folosind doar cele mai calitative si rezistente materiale, va produce si va instala bannere si panouri publicitare.
Puteti sa accesati si profilul nostru pe Facebook

Postări asemănatoare