Etichete in Moldova

Etichete

Eticheta si produsele de ambalaj servesc drept instrumente de a atinge obiectivul principal al oricarui produs care sta pe vitrina – de a atrage cumparatorul. Eticheta este multifunctionala, indeplineste rolul de protectie, purtator de informatii despre produs, precum si rolul unui poster colorat.
Daca privim eticheta si ambalajul din perspectiva unui designer sau a unui tehnician, vom vedea urmatoarele: contine imagini raster si vectoriale de calitate, de regula cu text marunt care trebuie sa fie citet, culori clare si contrastante, iar pentru a reda un efect tactil si vizual – embosate. Aceasta nu este intreaga lista a modului in care vede un designer si un tehnician eticheta. Datorita tehnologiilor moderne de productie, eticheta si ambalajele iau diverse forme de imprimare, precum și materiale diferite permit impresionarea a unui potential cumparator.

Eticheta insa nu tine intotdeauna de vointa imaginatiei designerilor, dar este si rezultatul unor standarde si reguli general acceptate (dimensiune, calitate, culoare, etc.).

Portofoliu →

 

Pret:

Comanda:


  Republica Moldova
  or. Chisinau, MD-2005
  str. Grigore Ureche, 64А

  +373 22 200 225
  +373 22 200 226
  +373 79 200 227

  info@ilise.md
  office@ilise.md